Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Využívání organizačních struktur a ICT v potravinářském průmyslu
Slavíková, Jana ; Šupina, Tomáš (oponent) ; Tichý, Ondřej (vedoucí práce)
Bakalářská práce bude zaměřena na organizační struktury a využívání informačních technologií ve středních a velkých podnicích podnikající v potravinářském průmyslu v České republice. Bude se orientovat na zjištění užívaných organizačních struktur, navrhnutí optimální struktury, na zjištění druhů užívaných informačních systémů a volba informačních prostředků vhodných i pro jiné společnosti.
Využívání organizačních struktur a ICT v potravinářském průmyslu
Slavíková, Jana ; Šupina, Tomáš (oponent) ; Tichý, Ondřej (vedoucí práce)
Bakalářská práce bude zaměřena na organizační struktury a využívání informačních technologií ve středních a velkých podnicích podnikající v potravinářském průmyslu v České republice. Bude se orientovat na zjištění užívaných organizačních struktur, navrhnutí optimální struktury, na zjištění druhů užívaných informačních systémů a volba informačních prostředků vhodných i pro jiné společnosti.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.